Travel// Portraits// Parties// Awesomeness by Cristi Mosnegutu
new haircut

Ioana got a new haircut so a session was in order :).
Check it out!

 1. melina

  Buna!
  Imi plac la nebunie pozele tale si ma roade sa te intreb ce obiectiv/e folosesti. Au ceva aparte, calitativ.
  E cumva un tele?

 2. mosoo

  Mersi 🙂
  Nu stiu daca au ceva aparte, dar e posibil sa fie si obiectivele. Pt portrete nu trag decat cu un 50 1.4 si cu un 85 1.4. Ultimul e preferatul meu, as dormi si cu el sub perna daca nu ar fi o bucata mare de sticla 🙂

 3. melina

  Ce tare, il am si eu pe cel de 50mm si mi se pare genial. Dar presupun ca la concerte si in cluburi folosesti unul mai spre wide, probabil cel din kit?

  Eu ma chinui cu cel de 50 cand nu e loc de indepartat de subiect. Acum sunt in cautare de un obiectiv, cadou de Craciun si tocmai din acest motiv mi-ar fi placut un 10-22mm de exemplu.

  Dar am vazut, pe de alta parte, un filmulet in care aratau tele versus mid-tele spre wide la portete si by far 70-80mm era cel mai bun..
  Mi-as lua un 80mm acum (cel cu f/1.8). Dar mi-e teama sa nu fie si asta prea “de aproape”. E cumva cel mai bine de folosit outdoor?

  Scuze ca m-am intins. 🙂

 4. mosoo

  In cluburi nu merge decat wide si foloseam un 17-35. Altii se aventurau cu 24-70, 50, 18-55 si chiar 70-200 – cam inutilizabile in parerea mea. La concerte numai de 80-200 ma foloseam pt ca scenele sunt imense si toti artistii tind sa topaie. 10-22-ul nu il stiu, dar na, orice iti serveste scopul. Portrete am tras si cu 105 AIS, e amuzant sa incerci focus manual la 100mm, fara VR, fara trepied. Am tras si cu 80-200le dar nu estompeaza fundalul prea bine si de-aia am mers pe 85 – e toolul perfect pt portrete daca ai loc destul.

 5. melina

  Super!
  Mersi mult pentru lamuriri!

Leave a comment: